Naturnära boende
vid Söderåsens nationalpark

Avkoppling och friluftsliv i sagolik natur

Mysigt boende

Hos oss bor du bekvämt i mysiga pensionatsrum och lägenheter. Pensionatet har en stor härlig tomt med magisk utsikt över Söderåsen, perfekt för avkoppling och umgänge. Se solen gå ner över Söderåsen, koppla av i våra hängmattor eller laga mat tillsammans över elden i uteköket. Här hoppas vi du ska trivas!

Konferenser & läger

Upplev naturen, utvecklas tillsammans, aktivera er, umgås, utmana er själva, njut av smaker, skapa minnen… På Pensionat Söderåsen finns alla förutsättningar för en lyckad privat sammankomst eller  konferens, teambuilding, kick off med arbetslaget  – njut av härliga dagar tillsammans i Söderåsens underbara natur!

Naturnära upplevelser

Söderåsen erbjuder fantastiska naturupplevelser av olika slag som ger möjlighet till många spännande äventyr och underbar avkoppling! Utbudet är stort liksom variationen. Vandra i nationalparken, paddla på Rönneå, cykla i det böljande landskapet, ta en tur på dressin, rid ut på tur i bokskogen eller ta ett dopp i en fin sjö. 

Boka din vistelse nu!

Boka ditt rum eller lägenhet smidigt direkt i vår onlinebokning
– eller be om en offert för din gruppbokning!
Vi ser fram emot att välkomna dig till oss!

Aktuellt

Ta del av tips och erbjudanden!

Nature’s Best Sweden – naturnära boende

Nature’s Best Sweden – naturnära boende

Pensionat Söderåsen är nu ett "Naturnära boende" inom Nature's Best Sweden! Äntligen kan vi berätta att Pensionat Söderåsen blivit godkänt som ett av Nature’s Best Sweden’s naturnära boenden! Detta är vi väldigt stolta och glada över, då hållbarhetsarbetet är en...

read more

"

Vi hade en underbar vistelse på pensionatet. Njöt verkligen av lugnet och den vackra naturen. Att se solnedgången från hängmattan var magiskt.

ÅSA

"

Vi kände oss så välkomna! Fantastiskt gott med hembakad eftermiddagsfika, perfekt efter en dags vandring i nationalparken!

Monica

"

Fint, enkelt och smidigt boende med fräsch hotellkänsla och makalös utsikt över Söderåsen. Med djur inpå knuten njöt vi av nybakat bröd och hemgjord marmelad till frukost. Jättetrevliga värdar som tipsade om smultronställen i omgivningarna och genväg till nationalparkens entré.

 

Iréne

"

Underbar miljö för vår konferens och grupputveckling! Avskiljt och naturskönt, personlig servcie – fokus kunde läggas helt på gruppen och vår utveckling. Toppenställe! Kvällens utomhusmatlagning var pricken över i!

 

Magnus